Kaki Online kaki Online: -----> Kerana Mulut Badan Binasa

jom terjah entry minggu Ini

Saturday, 10 March 2012

-----> Kerana Mulut Badan Binasa

 




klik sini untuk beri sumbangan..
Begitulah kata pepatah memang benar ianya terjadi "Kerana Mulut Badan Binasa"
hari ini wal ingin kongsikan sebuah cerita benar terjadi disekeliling kawasan
perumahan wal..Terdapat sebuah pasangan ini ianya sudah berkahwin
selama 10 tahun tetapi tidak dikurniakan cahaya mata.Pasangan
tersebut masing-masing menuduh kata lelaki: awaklah puncanya kita
tak dapat anak selepas itu isteri pula berkata ini semua abanglah punya 
angkara abang mandul kan? Masing-masing saling menuduh antara satu 
sama lain.Pasangan tersebut pergilah memeriksa tahap kesihatan diorang
doktor cakap everything is okey diorang terkejut hah? tapi kenapa
sampai sekarang tidak mengurniakan cahaya mata?
Inilah jawapanya ianya bermula daripada mulut si isteri ini
maklumah perempuan kan! mulut dia memang mengalahkan Ustazah
Bahiyah [Semanis Kurma] segalanya tidak betul apa yang
orang sekeliling lakukan segalanya tidak kena..Si isteri ini suka membawa
cerita seluruh taman dan juga termasuk keluarga si isteri 
contoh perbuatan: anak baru lahir si isteri ini pergi melawat 
beliau mengata macam-macam woi minah asal anak engkau ni gelap,
hodoh dan macam-macam segalanya tidak kena lah..
Kalau time masak atau makan beliau selalu persoalkan engkau
ni dah xtahu masak pasto anak pula pemalas dan sebagainya...
Begitulah cerita yg wal ringkaskan dan akhirnya beliau menangis
dan menyesal ke atas perbuatan yang dilakukan..

p/s kerana mulut badan binasa! Allah balaz cash sekarang ini...
wslm..




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 comments:

  1. best la entry ni..

    jom terjah entry afiq yang baru
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nice blog.stuju dgn entry di atas,

    p/s: dah click ur churp2.hope hit me bck.=)

    ReplyDelete

 
Copyright © . All Right Reserved by Mohd Syawal