Kaki Online kaki Online: 25-Sep-2012

jom terjah entry minggu Ini

Tuesday, 25 September 2012

Diari:- Terluka Lagi



Hari ini hari yang paling terluka hati dan betapa sakitnye hati ke atas segala 
yang berlaku dan sangat sedih bagiku apa yang terjadi mungkin bagi
pendapat orang lain small matter,poyo lah,sentap or anything want says.. 
for me Arghhh is difficult to accept what happened todays mklumlah
aku ini jenis kuat jelezs membuta katakan.
Hatiku terluka sangat hari ini sebabkan kecil jer bagi org lain
iaitu mengenai dia keluar dengan 5 org lelaki menaiki kereta dan 
terserempak dengan aku masa masuk dalam kolej tempat car park..
Imbas kembali aku ada cakap lah dkat si dia on the way ke kolej
then dia cakaplah dia nak keluar pergi snap pic maklumlah kelas
"PHOTOGRAFI" katakan .. kalau lah benda ini berlaku dekat aku
rasanye confirm marah giler kan? aku banyak sangat sabar dan terus bersabar
sampai saat kini aku masih tersenyum walaupun aku tak happy
aku bersyukur dapat kenal dia dan im accept u honestly and im not
kidding for this reltionship with u!!! REMINDS THIS NOTICE ..
kalau ia pon nak keluar snap pic macamlah tak boleh text kasi tahu 
nak keluar dengan sape ke or anything text for outing photogrphy..
susah sangat ke nak text dan bagi tahu semua nie??
or saje nak rahsia dan menguji kesabaran aku ini?
aku dah cuba fahami hati,perasaan dia dan hubungan kami 
bukannye 2 or 3 hari tapi dah hampir 4 bulan lebih..apa yang membuatku
terluka lagi ialah pergi snap pic semuanye dengan lelaki
macamlah kos dia tak ade perempuan tak kesah lah nak cakap
ape pon making me stress,depressed and dippsointed with u..
urgHhhh im so sad what u do with me today... thanks for reading all..
if u read what i say, i want u know my feel ..
from:- patah hati

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Mohd Syawal