Kaki Online kaki Online: 29-May-2012

jom terjah entry minggu Ini

Tuesday, 29 May 2012

Coretan Kehidupanku


  

 
schawal (gabungan nama kitarong)

kadang-kadang susah jugak kan menjangka sesuatu yang  tidak terlintas di fikiran dan berlaku pada diri kita kan? Okey actually aku nak cerita kehidupan aku first time masok kolej sampai sekarang lah .. top tap top tap sudah hampir sebulan aku menghinap dan belajar di kolej ini korang nak tahu kolej apa? 
Jeng jeng hehe sebenarnya aku masok kolej biasa jea nie nama penuh kolej Multimedia singkatan (MMC) multimedia Malaysian collage tak lah sehebat kolej dan university korang yang lain hehe btw im happy with here .. nak tahu kenapa aku happy dan tergedik sangat dekat sini? 
Firstly masa orientasi aku dah kena memegang jawatan sebagai ketua kumpulan jea pons huhu wat teruk sikit .. apa yang bestnye aku dapat kenal gurl2x tak sangka pulak laut yang tenang ada buaya bak kata pepatah jea ah lalalalala~ .. bermula aku sebenarnya hanya mengangap si dia tue hanya kawan tapi sepanjang orientasi tue aku tak dapat berpisah daripada si dia why? 
Dup dap dup dap dibuatnya ternyata aku sudah jatuh cinta lagi jeng jeng jatuh cinta lagi ..lagi2 aku jatuh cinta huuahuahua nakal pulak aku nie apa yang best dan buat aku makin saying dia ialah sikap dan pandangan kami adalah sama hanya Allah jea yang tahu betapa hebatnya kuasa Allah pertemukan kami di kolej multimedia ini .. selepas habis orientasi kami sudah mula keluar dan mengenali personality masing2 .. tapi kan cuma time gadoh kami susah sikit berbaik semula al maklumlah sikap kami sememangnya sama masing-masing kuat merajuk so kalau kami merajuk membe aku lah jadi mangsa pujuk kitarong .. 
Paling aku suka at si dia ni ialah dia tak suka make up wahh2 so sweet muka natural adalah pilihan aku kerana orang yang make up dan make over hanyalah cantik kerana make up tersebut aku tak suka perempuan jenis macam tue hehe .. 
Akhir sekali kenangan manis yang aku tak dapat lupakan bila si dia marah dan ketawa comel mimic muka dia wah2 geram siott dah la chubby errr I like itt btw dah habis cerita aku dengan si dia dan sikit pasal kolej aku belajar Multimedia Collage (MMC) Northen…..

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Mohd Syawal