Kaki Online kaki Online: Buang Ibu di Hotel Bajet !

jom terjah entry minggu Ini

Friday, 9 March 2012

Buang Ibu di Hotel Bajet !

 

KESEORANGAN...Faridah yang ditinggalkan anaknya. KUALA LUMPUR: Menitis air mata seorang ibu yang lumpuh apabila menyedari dirinya ditinggal terbiar oleh anak tunggalnya di sebuah hotel bajet di Jalan Raja Muda Musa, Kampung Baru, di sini, sejak empat hari lalu.
Dia kini dijaga kakitangan hotel berkenaan yang membantunya menguruskan diri termasuk mandi dan mengganti lampin pakai buang selepas anaknya gagal dikesan.
Warga emas itu mulanya tinggal bersendirian di kampungnya di Johor, tetapi sejak sebulan lalu anaknya yang masih bujang membawanya ke ibu kota.

Faridah Maulud, 66, yang keseorangan ditemui pekerja hotel dalam keadaan meniarap di lantai ketika memeriksa bilik disewa anaknya selepas lelaki berusia 27 tahun itu gagal menjelaskan bayaran empat hari hingga menimbul tanda tanya kepada pengurusan hotel.


Ketika ditemui Harian Metro semalam, warga emas itu kelihatan lemah dan tidak bermaya serta berkali-kali memaklumkan dia ingin ke rumah kebajikan kerana tidak mahu menyusahkan staf hotel yang membantunya.

untuk melihat keterangan dan video klik sini

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 comments:

 1. Tak patut =,=' ...
  Jom baca pasal kucing kat tempat sy juga ya ..
  http://ersnove.blogspot.com/2012/03/fakta-menarik-mengenai-kucing-kisah.html

  ReplyDelete
 2. tak patut betul.
  Ya Allah , harap df jauh dr sifat ni

  ReplyDelete

 
Copyright © . All Right Reserved by Mohd Syawal